shopping_cart 0
shopping_cart 0

Din kurv View cart close

Delsum
Estimeret total
Din kurv er tom
Personvern | Digitalpiano.com

Personvern

Digitalpiano.com eies av:
Digitalpiano.com A/S
Engmarken 22
8220 Brabrand
Danmark
CVR: DK41133198

 

Formålet med å ha personvern er å sikre at du vet hvordan vi innsamler, beskytter og anvender personopplysninger. Den har til formål å opplyse deg om at vi håndterer og beskytter dine opplysninger hensiktsmessig og forsvarlig. Vi registrerer personlige opplysninger gjennom nettbutikken vår som kan brukes til å identifisere en person, inkludert, men ikke begrenset til vedkommendes for- og etternavn, privatadresse eller annen fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktopplysninger, uansett om de vedrører vedkommendes private bopel eller arbeidsplass.

Hvilke personfølsomme opplysninger registrerer Digitalpiano.com?

Vi har bruk for visse personopplysninger for å kunne ekspedere bestillinger gjennom nettbutikken vår. Digitalpiano.com A/S innsamler kun de personopplysningene som er nødvendige for å levere en ytelse til deg.
Når det innsamles personopplysninger i nettbutikken sikrer vi, at det alltid skjer ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig, hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Hvordan innsamler Digitalpiano.com personopplysninger?

Ut over de opplysningene du selv avgir i forbindelse med bestilling av varer eller tjenesteytelser i nettbutikken vår, anvender hjemmesiden også cookies. Cookies er digitale informasjonspakker som hjemmesiden lagrer på pc'en din. Personlig identifiserbar informasjon lagres ikke i en cookie. Vi anvender cookies for å forbedre hjemmesidens funksjoner og forenkle din adgang hertil. For å benytte hjemmesiden vår kreves det at du aksepterer bruk av cookies på pc'en din.

På hjemmesiden vår finnes det også "tags" som registrerer din ferd på hjemmesiden. Disse "tags" har til formål å registerere hva du gjør på hjemmesiden vår til markedsføringsformål. Vi oppbevarer ikke, eller selger denne data, men dette gjøres i henhold til gjeldende regler for bruk av personopplysninger til markedsføring.

Vi har "tags" fra følgende samarbeidspartnere:

  • Google og Google Analytics
  • Facebook og Facebook Pixel
  • Zopim og Zendesk Chat
  • TrustPilot

Oppdatering av og innsikt i opplysninger

Som registrert hos Digitalpiano.com har du alltid rett til innsikt i registreringen og du har rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter personopplysningsloven, og henvendelser i denne forbindelse rettes til Digitalpiano.com via e-mail: info@digitalpiano.com eller på telefon: +45 38 10 08 44

Dataansvarlig og kontaktopplysninger

Vi samarbeider med en rekke andre virksomheter, som oppbevarer og behandler vår data. Virksomhetene behandler utelukkende opplysninger på våres vegne, og kan ikke bruke dem til egne formål. Vi samarbeider kun med databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine en tilstrekkelig beskyttelse.

Databehandlerne våre er AWS Amazon og HostNordic.

Den dataansvarlige på Digitalpiano.com er adm. direktør Morten Juhl-Sørensen.