Roland starter året godt ut med lanseringen av hele 5 nye produkter! De nye modellene: FP-30X, FP-60X, FP-90X, RP-701 og F701 kommer med helt nye designs i topp kvalitet og spekket med den nyeste teknologi. Pianoene er perfekte til hjemmet, klasserommet eller til live-opptreden. Instrumentene har en enestående lyd og spillefornemmelse, som sikrer deg den bedste mulige pianoopplevelsen.  

De nye modellene kommer med specialdesignede innebygde høyttalere, som gir en overtonerik og imponerende lyd med nok volume til at man kan spille på små spillesteder. Instrumentene kommer dessuten med forbedrede og nye lydkilder. Dette sikrer en enda mer naturlig og fyldig tone, så du virkelig kan arbeide på ditt dynamiske spill.

Med alle de nye måtene å lære å spille piano, har Roland sørget for at alle pianoene kommer med innebygget Bluetooth. Det vil si at du enkelt kan koble smartenhetene dine til pianoet trådløst, så du kan bruke alle de nye smarte musikkapper. I tillegg har det kommet Bluetooth audio på alle de nye produktene, slik at du kan streame musikk ut gjennom de gode høyttalerne og spille med på alle dine yndlingssanger.