Vi har nettopp tilføyd V-Moda’s Crossfade M-100 Master hodetelefoner til vårt sortiment. Crossfade M-100 Master er laget for de som vil ha den beste lydopplevelsen ut av sitt instrument. Hodetelefonene er ideelle til pianolyder, men fungerer også strålende til normal bruk, så dette er et par hodetelefoner vi virkelig anbefaler.

 

Eksklusivt og moderne design

Crossfade M-100 Master er enkel å transportere, takket være dens sammenleggbare design. Dette gjør også at den passer perfekt til det medfølgende Exoskeleton-etuiet, som kan festes utenpå en veske eller ryggsekk, ved hjelp av en krok. Hodetelefonene kommer dessuten med memory foam øreputer, i et flott mykt skinn, som tilpasser seg ørets form, så de sitter perfekt. Hovedbøylen kan justeres, for best mulig komfort, og så den ikke presser inn på ørene. Den passive lydisoleringen og passformen utelukker utenfrakommende støy, som gjør hodetelefonene velegnet i støyende omgivelser.

 

Suveren lyd

Hodetelefonene kommer med 50mm dual-diaphragm drivers som har blitt oppgradert med japanske CCAW(copper-clad aluminum wire) drivers, som sikrer høykvalitetslyd og gjør dem ideelle til pianolyder. Frekvensområdet er fra 5Hz til 40Khz og gjengir hele frekvensområdet veldig overbevisende. I tillegg har hodetelefonene blitt sertifisert med Hi-Res audio av Japan Audio Society (JAS). Samlet gir dette en sofistikert lydsignatur og utrolig klar lyd i hele frekvensområdet.

 

Hva er inkludert med Crossfade M-100 Master?

- Crossfade M-100 Master

- Exoskeleton Carry Case

- Carabiner krok

- Aramid Fiber-forsterket SpeakEasy 1-Button Microphone Cable

- Extended Shareplay Audio Cable

- Gold Plated 6,3mm til 3,5mm pro adapter

 

Spesifikasjoner:

● Drivers: 50mm Dual-Diaphragm with Japanese CCAW coil

● Frequency Response: 5-40,000Hz (Hi-Res Audio Certified by JAS)

● Headphone Sensitivity: 105dB @1kHz 1mW

● Microphone Sensitivity: -42dB @1kHz

● Impedance: 32 ohm

● Weight: 290g